Over ons

Beautiful You is een merk en groothandel in haarmode, nagelverzorging en pincetten. Wij kopen direct bij de fabrikant in en kunnen daarom onze prijzen laag houden. De marge voor de eindverkoper is daardoor meer dan 50% voor ieder artikel. Bij elk artikel staat een adviesverkoopprijs die u kunt hanteren in uw winkel, salon of studio. U koopt in bij ons per besteleenheid (van meestal 12). Bij elk artikel staat vermeld hoeveel u er ontvangt als u 1 besteleenheid besteld. De prijs die bij de producten vermeld staat geldt dan ook voor het bestellen van 1 besteleenheid.

U kunt onze artikelen bijvoorbeeld gebruiken als leuke bijverkoop in uw nagelstudio of kapsalon. Zo kunt u makkelijk nog een beetje extra verdienen.

Voor de verwerking en verzending van de orders maken we gebruik van de diensten van FavorietXL. Zij hebben een webshop: www.favorietxl.nl en dragen zorg voor het logistieke proces en klantcontact. Voor vragen kunt u contact opnemen met: 058-288 04 33.

Alle product foto's zijn geschoten in hoge kwaliteit en in deze zelfde kwaliteit hebben wij ze op www.beautifulyou.eu geplaatst. U kunt dubbelklikken op een afbeelding en daarmee de volledige grootte openen zodat u elk detail van elk product kunt bekijken, als u weer dubbelklikt, verdwijnt de foto weer. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met ons.

Beautiful You is onderdeel van Schiffer international B.V. en geregistreerd onder KVK nr: 52451771